BLOGG

Hvordan vedlikeholde dører og vinduer på riktig måte

28. juli 2023

Bruken av dører og vinduer avhenger av kvalitet, tre punkter for å se vedlikehold, dører og vinduer kan ikke bare spille rollen som vind og varme, men også beskytte familiens sikkerhet, så i dagliglivet bør spesiell oppmerksomhet rettes mot rengjøring og vedlikehold av dører og vinduer for å forlenge levetiden, slik at de fortsetter å "tjene" for mennesker.La oss gå for å forstå kunnskapen om vedlikehold av naboer og vinduer.

1. Riktig bruk av dører og vinduer, vanligvis ved å bruke dører og vinduer for å åpne og lukke lett, kan ikke bare forlenge levetiden til dører og vinduer, men også bedre beskytte veggen.Dør- og vindushåndtak henger ikke tunge gjenstander, daglige hjemmeaktiviteter støter ikke inn i hoveddelen av døren og vinduet!Selvfølgelig er det tidlige utvalget av dører og vinduer bra, og det er komfortabelt når det brukes hjemme.

2. Lær deg å rengjøre riktig, når du rengjør dører og vinduer i aluminiumslegering kan du ikke sette føttene på aluminiumsrammen, og du kan heller ikke trekke i rammestøttepunktet.

3. Tetningsgummilisten skal sikre tetting av dører og vinduer, med termisk isolasjon og vanntette funksjoner.Hvis den faller av, bør den skiftes ut umiddelbart.

4. Tørk av aluminiumslegeringsdører og vinduer med myk rengjøringsklut, skrubb med nøytralt vaskemiddel og vann, ikke bruk såpe, vaskemiddel og andre alkaliske stoffer.

5. Etter regnværsdager bør regnperlene på glass og dør og vinduskarm skrubbes umiddelbart, spesielt der vannet er lagret på glideskinnen.I tillegg kan glideskinnen jevnlig tilsettes en liten mengde olje eller tørkevoksolje.

6. Maskinvaresystemet er "hjertet" til hele døren og vinduet, og kvaliteten på maskinvaresystemet for dører og vinduer påvirker direkte lufttette, vanntette, vindtrykkmotstand, lydisolasjon, varmeisolasjon, sikkerhet og annen ytelse.Maskinvaretilbehør til dører og vinduer er ofte brukte deler og er lett utsatt for slitasje, noe som krever regelmessig vedlikehold.Hengsler, løftehjul, hjul og andre maskinvaredeler i langsiktig bevegelse kan skyldes vedheft av støv og redusere ytelsen, hvert halve år eller så punkt 1-2 dråper smøreolje gjentatte ganger åpnet og lukket 3-5 ganger , for å sikre grundig smøring, kan øke fleksibiliteten til maskinvarens roterende mekanisme og levetid.Men når låsekjernen ikke er fleksibel nok, husk å ikke droppe smøreolje, fordi det er lettere å feste seg til støv.En liten mengde svart pulver kan skrapes fra blyantstiften og blåses forsiktig inn i nøkkelhullet, da grafittkomponenten er et godt fast smøremiddel.Det er nødvendig å ofte sjekke skjøten til den ødelagte aluminiumsdøren og vinduskarmen, og hvis det løsner over tid, er det lett å gjøre den generelle deformasjonen av rammen, slik at dørene og vinduene ikke kan lukkes og forseglet.Derfor bør skruene ved koblingen strammes umiddelbart.Hvis skruebunnen er løs, påfør sterk epoksylim for å justere en liten mengde sement for å forsegle.

7. Under bruk av dører og vinduer bør du skyve og dra forsiktig, og dytte og dra naturlig;Finn vanskeligheter ikke tvinge, bør først fjerne feilen.Askeansamling og deformasjon er hovedårsakene til vanskelighetene med å skyve og trekke aluminiumsdører og vinduer, og det er nødvendig å holde dørkarmen ren, spesielt rengjøringen av skyve- og trekksporet.Støvsuger kan brukes til å suge askeansamlingen i sporet og dørpakningen, for regelmessig å opprettholde skyve- og trekksporet!

Faktisk trenger alt i livet regelmessig vedlikehold, for å forlenge levetiden i større grad, selvfølgelig, våre dører og vinduer er intet unntak, regelmessig vedlikehold kan sikre sin forsegling, sikre et komfortabelt hjemmemiljø.

Ovennevnte er vedlikehold av dører og vinduer av det lille trikset.Det viktigste er imidlertid maskinvarekvaliteten til selve døren og vinduet.Maskinvaretilbehør er ansvarlig for rammen av døren og vinduet og vifte tett tilkoblede komponenter, uten at den eksisterer, vil dører og vinduer bare bli døde vinduer, og miste betydningen av dører og vinduer.En utmerket systemdør og et vindu, og dens matchende maskinvare må også være i stand til å akseptere tidens og miljøets prøve.Maskinvare av tvilsom kvalitet, selv om det tar tid å vedlikeholde og reparere regelmessig, kan ikke skjule det faktum at de bare har kort levetid, ALUWIN har alltid brukt høykvalitets maskinvare som håndtak, hengsler, hengsler, etc., for å gi bedre service for dine dører og vinduer.

ALUWIN har fulgt prinsippet om fint utførelse, utvalgte materialer, kvalitetsbyggehjem.For å sikre passformen til maskinvare og profiler, er alle maskinvarehakk tilpasset med europeiske standardformer for å matche importert tilbehør perfekt.Hele settet med maskinvare er holdbart, sikkerhetsfaktoren er veldig høy, og eierne kan virkelig kjøpe en gang og bekymre seg for livet!