BLOGG

Overflatebehandlingsmetode av aluminiumsdører og vinduer

12. juni 2023

Overflatebehandlingen av aluminiumsprofiler er et av de viktige leddene i produksjonen av aluminiumsdører og vinduer.God overflatebehandling kan i stor grad forbedre korrosjonsbestandigheten, værbestandigheten og levetiden til dører og vinduer i aluminium.
Selvfølgelig er prosesseringsteknologien annerledes, og prosessen er også ganske annerledes.I dag vil vi introdusere tre vanlige overflatebehandlingsteknologier for aluminiumsdører og vinduer: anodisering, elektroforetisk sprøyting og overføring av trekorn.

Elektroforetisk sprøyting
Elektroforetisk malingsfilm har fordelene med et fyldig, jevnt, flatt og glatt belegg. Hardheten, vedheften, korrosjonsmotstanden, slagytelsen og penetreringsytelsen til den elektroforetiske malingsfilmen er åpenbart bedre enn andre belegningsprosesser.Den har høy metalltekstur, høy korrosjonsbestandighet og høy værbestandighet, som er mer dekorativ enn spraymaling og pulversprøyting, og er dypt elsket av forbrukere.

Anodisering

Overvinn defektene i aluminiumslegeringsoverflatens hardhet og slitestyrke.
Anodisert aluminiumsprofil, antistatisk, lett å rengjøre uten støvsuging, utmerket varmeavledning, supermetallutseende, høyverdig og vakker, jevn farge, ingen falming, forbedrer effektivt bindekraften til organisk belegg og uorganisk belegg.

Trekornoverføring

Trekornoverføringstrykk, som navnet antyder, er en overflatebehandlingsteknologi som gjenskaper ulike trekornteksturer på overflaten av aluminiumsprofiler.
Fordi trekornfarge tilfredsstiller forbrukernes streben etter naturlig og komfortabelt liv, er den for tiden mye brukt i dør- og vindusmarkedet i aluminiumslegering.
Overflatemønsteret er klart, fargen er ren, og lagdelingen er sterk, noe som er svært ettertraktet av mange forbrukere.Den har utmerket antialdrings- og falmingsbestandighet, korrosjonsbestandighet og værbestandighet, og viser fullt ut den vakre trekornteksturen, som tilfører mye farge til hjemmemiljøet.
I tillegg til å gi forbrukerne flere fargevalg, er overflatebehandlingen av aluminiumslegeringer viktigere for å forbedre korrosjonsmotstanden til profilene og forbedre deres levetid.Aluminiumsprofiler krever generelt overflatebehandling.