BLOGG

Hvilke detaljer bør man være oppmerksom på når man dekorerer dører og vinduer i aluminiumslegering?

16. oktober 2023

Detaljer avgjør suksess eller fiasko.Som et stort prosjekt innen husdekorasjon innebærer dør- og vindusdekor i aluminiumslegering mye kunnskap.Hvis dør- og vindusdekorasjonen ikke er omhyggelig, vil det oppstå en rekke problemer i fremtiden.Så hvordan kan vi gjøre en god jobb med detaljene i dør- og vindusdekorasjon?

1. Forholdsregler for utskifting av dører og vinduer:

Prøv å bytte ut dører og vinduer før du fjerner dem, da prosessen med å fjerne vinduer kan skade innendørs og utendørs vegger.Det anbefales å bytte ut dører og vinduer før du fortsetter med neste dekorasjonstrinn for å redusere skadene på husveggene.Det foreslås at du bør velge dører og vinduer av høy kvalitet, fordi kvaliteten på dører og vinduer vil bestemme karakteren, tetnings- og aldringsmotstanden til hele døren og vinduet.

Tilpassede dører og vinduer i aluminiumslegering

2. Når du velger dører og vinduer, er det viktig å velge høykvalitets og store merker:

Ved valg av dører og vinduer må man gå til det lovlige byggevaremarkedet.I dag er det mange merker som produserer dører og vinduer i aluminiumslegering på markedet, og prisene er komplekse.Det er ikke uvanlig å erstatte dårlige produkter med høykvalitetsprodukter.Kostnaden for aluminiumsmaterialer utgjør omtrent 50 % av de totale kostnadene for dører og vinduer.Kvaliteten på knuste broaluminiumsdører og -vinduer avhenger i stor grad av kvaliteten på aluminiumsmaterialer.Fordi kvaliteten på dører og vinduer vil avgjøre karakteren, tetnings- og aldringsmotstanden til hele døren og vinduet.

3. Sjekk dør- og vindustilbehør:

Et av kriteriene for å bedømme kvaliteten på en dør og et vindu er å sjekke om beslaget er fleksibelt og glatt.Den nedre delen av skyvevindusrammen bør ha aluminiumsglideskinner for enkel utskifting.Samtidig skal det være et fast stykke i midten av tetningslisten til vindusrammen, som er nøkkelen til tetningsytelsen til skyvevinduet.Gode ​​dører og vinduer gjør ikke uforsiktige valg i beslag.

4. Når dører og vinduer blir gule, bør du være oppmerksom på:

Når du kjøper dører og vinduer i aluminiumslegering, kan du oppleve at noen dører og vinduer har for hvite eller grå farger, noe som indikerer at de stabile komponentene i materialene deres ikke er nok, og at de er utsatt for aldring og gulning over tid.Vær forsiktig når du kjøper!

5. Husk ved montering av dører og vinduer:

Når du installerer dører og vinduer i aluminiumslegering, skal gapet mellom vinduskarmen og veggen fylles med skumlim, og inner- og yttersiden av vinduskarmen skal forsegles med silisiumkobberlim eller tetningsmiddel for å forhindre vannlekkasje.Etter installasjon, fjern beskyttelsesfilmen for å forlenge levetiden til dørene og vinduene.

Bare ved å gjøre en god jobb i de fem hoveddetaljene i dør- og vindusdekorasjon kan dekorasjonen bli jevnere, bruken av dører og vinduer være lengre, oppmerksomhet bør rettes mot dør- og vindusdekorasjon, og vedlikeholdet av huset bør være mindre. plagsom